POLÍTICA DE GALETES

Política de cookies
La present política de galetes te per finalitat informar de manera clara i precisa sobre les galetes que s’utilitzen en la pàgina web de Triturats la Canya.

Què són les galetes?
Una galeta és un petit fragment de text que els llocs web que visita envien al navegador i que permet que el lloc web recordi informació sobre la seva visita, com el seu idioma preferit i altres opcions, per tal de facilitar la seva propera visita i fer que el lloc li resulti més útil. Les galetes tenen un paper molt important i contribueixen a tenir una millor experiència de navegació per a l’usuari.

Tipus de galetes
Segons qui sigui l’entitat que gestioni el domini des d’on s’envien les galetes i es tractin les dades que s’obtinguin, es poden distingir dos tipus: galetes pròpies i galetes de tercers.

Existeix també una segona classificació segons el termini de temps que romanen emmagatzemades al navegador del client, podent tractar-se de galetes de sessió o galetes persistents.

Finalment, hi ha una altra classificació amb cinc tipus de galetes segons la finalitat per a la qual es tractin les dades obtingudes: galetes tècniques, galetes de personalització, galetes d’anàlisi, galetes publicitàries i galetes de publicitat comportamental. Per a més informació referent a això pot consultar la Guia sobre l’ús de les galetes de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

Galetes utilitzades al web
A continuació s’identifiquen les galetes que estan sent utilitzades en aquest portal així com la seva tipologia i funció:
La pàgina web de Triturats la Canya utilitza Google Analytics, un servei d’analítica web desenvolupada per Google, que permet el mesurament i anàlisi de la navegació a les pàgines web. En el seu navegador podrà observar galetes d’aquest servei. Segons la tipologia anterior es tracta de galetes pròpies, de sessió i d’anàlisi.

Mitjançant l’analítica web s’obté informació relativa al nombre d’usuaris que accedeixen al web, el nombre de pàgines vistes, la freqüència i repetició de les visites, la seva durada, el navegador utilitzat, l’operador que presta el servei, l’idioma , el terminal que utilitza i la ciutat a la qual està assignada la seva adreça IP. Informació que possibilita un millor i més apropiat servei per part d’aquest portal.

Per garantir l’anonimat, Google convertirà la seva informació en anònima truncant l’adreça IP abans d’emmagatzemar-la, de manera que Google Analytics no s’utilitza per localitzar o demanar informació personal identificable dels visitants del lloc web. Google només podrà enviar la informació recollida per Google Analytics a tercers que estiguin legalment obligats. D’acord amb les condicions de prestació del servei de Google Analytics, Google no associarà la seva adreça IP a cap altra dada conservada per Google.

Acceptació de la política de cookies
Prement el botó "Entès" s’assumeix que vostè accepta l’ús de galetes.

Com modificar la configuració de les galetes
Vostè pot restringir, bloquejar o esborrar les galetes de Triturats la Canya o qualsevol altra pàgina web utilitzant el seu navegador. A cada navegador l’operativa és diferent, la funció de “Ajuda” li mostrarà com fer-ho.